Снимка БулфотоЛидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиотправя

...
Снимка БулфотоЛидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиотправя
Коментари Харесай

Марешки призова бъдещите евродепутати да положат клетва, че ще защитават само българския интерес

Снимка Булфото

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиотправя апел към всички претенденти за Европейския парламент от другите партии да поемат обществен ангажимент и да положат клетва пред българския народ, че ще пазят единствено и само националните ползи. Това оповестиха от пресцентъра на партията, съобщи вести.бг. 

Марешки предлага, в случай че българските евродепутати не пазят националния интерес, партиите да ги изтеглят от европарламента. " Избирателите у нас би трябвало да получат някаква гаранция, че през май няма да изпратят следващата порция послушковци, които се снишават, обслужват незнайни ползи и се скриват по време на значими за българския народ гласувания ", разяснява Марешки. Той показва, че претендентите в листата на обединението " Воля - Българските родолюбци ", на която той е лидер, ще го създадат първи. " Ще забележим кой ще има доблестта да ни последва и кой, отказвайки, ще се издаде, че патриотизмът не е измежду целите му ", отбелязва Марешки. 

Инициативата на партия " Воля " е по отношение на последния случай при гласуването на така наречен проект " Макрон ", когато от Европейския парламент са отсъствали Светослав Малинов /ДСБ/, Николай Бареков / " Презареди БГ " / и Неджми Али /ДПС/, показват от партията.

От " Воля " не одобряват обяснението, че Малинов просрочен, тъй като имал проблеми с превоза. Според партията позицията на Бареков, че е отсъствал, тъй като поддържа този проект, е национално изменничество. " Ако зависеше от нас, щяхме да спим там, единствено и единствено да сме в точния момент, тъй като става дума за съдбовни решения за българския народ. Тези хора пропуснаха шанса да оправдаят смисъла на своето евродепутатство. Те са образец какви хора не трябва повече да изпращаме в Екологичен потенциал на изборите през май ", разяснява още Марешки. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР